Egy kis információ

Általánosságban

Amit fontos tudni az oldalról, hogy teljes mértékben a saját véleményeket és a saját írásokat tartalmaz, így csak azoknak ajánlom, akik kíváncsiak, érdeklődőek és elfogadják mások véleményét. Hisz nem mindenkinek válhat kedvencévé a fel-felbukanó csípős stílus.
Olykor egy-egy nagyon várt könyvről is előkerülhet egy kis szösszenet... Mert ki ne akarna folyamatosan a legújabb könyvek közt lubickolni? Szóval várható néhány ötlet, hogy mire költse az ember a pénztárcája tartalmát.
Emellett sok-sok Book Taggel is találkozhattok, mert egy valamire való könyvmániás képtelen nem a könyvekre asszociálni, akár egy postaláda láttán is.. 
És természetesen ezt az egészet azért művelem (és műveli minden vendég íróm), mert szeretnénk kedvet csinálni egy-egy könyv elolvasásához, vagy csak megismertetni azt, és mert a könyvek által kiváltott érzelmeinket muszáj kiírnunk magunkból. 
Remélem, hogy a látottak, olvasottak tetszést tudnak aratni, és képesek mosolyt csalni az arcokra esetleg elindítanak egy olyan úton, amire nem számítottál;)!
Jó olvasást;)

U.i.: Ha a bármi kérdésed van, keress meg a kockacicablog@gmail.com-on vagy Facebookon:)

Könyvek eredete

Néhány sor arról, hogy miként gyarapszanak a tulajdonomban lévő könyvek és, hogy ezzel párhuzamosan miként tűnik el szép lassan az összes szabad polcfelület az életemből...
Régebben a Kildara csapat tagjaként, megadatott számomra az a lehetőség, hogy néhány kiadóval együtt dolgozhassak, ami nem jelent mást, mint recenzió példányok birtokba vételét, olvasását, majd a könyvről születő gondolataim képernyőre vetését (na jó, más is történik, de ezek a Te szempontodból itt és most nem lényeges pontok). Ezáltal az utolsó részfeladat megvalósulásával találkozhatsz, itt a blogon, szemtől szemben. 
De kik is az együttműködő kiadók (eddig)?
Agave könyvek

Colorcom
Főnix Könyvműhely
Fumax
General Press
Libri
Twister Media
Reményeim szerint ez a lista csak bővülni fog;)

U.i.:Ha bármi kérdésed van az együttműködéssel kapcsolatban, írj bátran! Vagy, ha esetleg együttműködnél, keress meg!:)

Kapcsolat

E-mail: kockacicablog@gmail.com
Mobil: +36/20/987-5677
KockaCica
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zakály Viki – Szikra

Leda D'Rasi - Utolsó kívánság

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Rick Riordan: A villámtolvaj (Percy Jackson és az Olimposziak 1.)

Arturo Pérez-Reverte – Jó emberek