Tiffany Reisz: Az angyal (Eredendő bűnösök 2.)

Vendégbejegyzés - NinjaDeltoidMacska

// enyhe spoiler//

Egyetlen menekülőszó sem védheti meg a szívet.
A hírhedt erotikus regények szerzője, a profi domina, Nora Sutherlin valami olyasmit tesz, ami egyáltalán nem vall rá: bujkál, mégpedig luxuskörülmények között. Házigazdája, a vagyonosÉS gátlástalan Griffin Fiske boldog, hogy vendégül láthatja Norát vidéki birtokán, különösen pedig annak örül, hogy megismerheti Nora társát, a fiatal, tapasztalatlan és angyali szépségű Michaelt.
Nora pártfogoltja titokzatos, de nem annyira, mint Søren, a nő egykori és mindenkori szeretője. Vajon lelepleződik ez az izgalmas, lelki és testi sebekkel tarkított viszony? Ki az a nő, aki folyton Søren körül legyeskedik? És miért nyomoz a pap után? Milyen titkokat leplez Michael? Vajon fiatalsága elég csábító lesz-e ahhoz, hogy Nora ne térjen vissza régi szeretőjéhez? Legyőzi-e a fájdalmat a szerelem?


~ Elsőként megjegyezném hogy imádom a borítót, mert 1) a történetben felbukkan 2) Angyal (ha elolvassátok megértitek). De lássuk mit rejt a csinos borító. Egy év telt el mióta Nora vissza röppent Sorenhez, és élik boldog SM-es életüket. Viszont Sorent püspökké akarják nevezni, ami, nos nem tenne jót domináns hobbijának, az egyháznak, és Norának sem. Így Nora beköltözik az állam másik végébe Griffinhez, de viszi magával Michaelt, Griffin legnagyobb örömére miközben, Soren múltja egy kotnyeles újságíró nő által megismerjük.
Ez a rész is hozza a már előzőben is szeretett dolgokat. A BDSM realisztikusságát, a humort, az érdekes cselekményt. Bár itt megjegyezném hogy néha mintha nem is szado-mazo klubba hanem minimum vámpír szektába járnának úgy beszéltek a "magukfajtákról". A Griffin-Michael szál nagyon szépen volt kibontva, nem éreztem úgy hogy jó, jöttem, láttam, megdöntlek féle kapcsolat. Nora-Soren párost egyre jobban tolerálom végre Soren kezd "szexibb" képet ölteni a fejemben. Viszont Suzenne-t én egyáltalán nem láttam, se érdekes, se hasznos karakternek. Az ő részei untattak, valójában csak annyiban volt értelme a létezésének hogy megtudtuk Soren múltját. Kingsley és Juliette pedig egyre jobban felkelti az érdeklődésem főleg Kingsley Soren iránt táplált érzései.

Kedvenc szereplő(k): Michael, Griffin, Alfred, Kingsley, Juliette
Amit szerettem: a humor, Griffin-Michael szál, Soren múltja
Amit nem szerettem: BDSM kedvelők=külön álló faj, Suzanne idegesítő karaktere
Kedvenc idézet:"Szexuális felvilágosítás apámtól tizenhárom évesen: Fiam, nekünk Istennél is több pénzünk van. Ha teherbe ejtesz egy nőt, az viszi a felét. Óvszer, mindig!"
10/10

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja