Bane krónikák 10. Vég, vagy egy új kezdet?
Lábremegés, kiszáradt torok és gyomorgörcs, mind velejárói egy első randinak, még akkor is, ha árnyvadász vagy, és a partnered egy közel négyszáz éves boszorkánymester. Sőt főleg akkor! Persze a randi kezdetével el kellene múlnia ezeknek a kellemetlen kis jelenségeknek, és át kellene adnod magad az elégedett boldogságnak, ugye? Ugye? UGYE?!
Nem mindig, mert igenis, néha összefog ellened a világ, hogy semmi se sikerülhessen. Ez történt meg Aleckel is. Akit üldöz a balsors, de nem baj, mert mi ezen nagyon jót fogunk szórakozni. Ezen az estén ugyanis minden megtörténik. Lesz itt fenék-dal szerenád, rögtönzött zsebtolvaj kiiktatás, és még sok minden, de nem lőjük le a poént!;) Végül egy következő randi reményével (és egy fájó fenékkel) hagyjuk ott a párost, szívből remélve, hogy legközelebb otthon maradnak. Vagy legalábbis nem ölik meg magukat!
≈ Ezzel búcsúzunk is a Bane novelláktól reméljük legalább annyira élveztétek mint mi. De az biztos, hogy mi jobban! Mindenesetre méltó kiegészítése lett ez a sorozat, A Végzet ereklyéiben megismert Magnus élettörténetének.
 KockaCica
NinjaDeltoidmacska

Megjegyzések

  1. Ezek a könyvek nagyon fiatal olvasóknak szólnak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem minden korosztálynak élvezetesek lehetnek ezek a történetetk.
      Bátran ajánlom őket :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda