Honnan a blog Neve?

Egy apró kis füzetszélére rajzolt, nem kicsit négyzetre hasonlító macskával kezdődött. 
Hogy jön a négyzetből a kocka? 
Ha nem a humán tárgyak a fő képességeid, jogosan teszed fel a kérdést, de minthogy én humán szakos vagyok (nem jelenti azt, hogy értelmi fogyatékos is) első ránézésre azt mondtam, hogy "Milyen cuki kocka cica!". Megesik, hogy tévedek, mint ebben az esetben is. Ám ebből egy egész kis mese nőtte ki magát, sok-sok szereplővel. Csodák csodájára, mikor a blogot elkezdtem megszerkeszteni, a kezem alá került az a bizonyos füzet. Voilà, meg is volt a blog Neve!
Későbbiekben leírom majd a kitalált történetet is, ha előkerítem az összes szereplőről készült rajzot!

Majdnem megtaláltam mindet, de mivel minden héten új kis történetet fűzünk hozzá, így mindig lesz valami új!
Néhány szereplő, és maga a csodás füzet:

Magam sem értem miért a fiú macskát választottam, de végül is ő a főszereplő!

1. rész:

   Kocka Cica az egyedüli kockának hitte magát, míg nem találkozott élete szerelmével, Kocka Cicussal. Rögtön össze is házasodtak, de a boldogságukra árnyékot vetettek az Igazi Háromszög Cicák, akik háborút folytattak az uralkodás jogáért. 
   A háborúzó társadalmukban beépült kockacicák, más néven Hamis Háromszög Cicák éltek, ezek az egyének a társadalmi elnyomás miatt léptek be a hadseregbe és vegyültek el az Igaziak között. Jellegzetes ismertetőjegyük a zöld pánt, amivel a háromszögcica külsőt tudták imitálni. Ez az Igaziaknak fel sem tűnt, egyszerű kiegészítőnek vélték, így nem tudtak a beépülésről. 
   Egy támadásban Kocka Cicus életét vesztette, mellyel egyidejűleg Kocka Cica szíve is odaveszett. Ennek az esetnek tulajdoníthatjuk az állandó WTF?! nézést. Későbbiekben megismerkedett élete második nagy szerelmével Karika Nyinyával, aki szintén a kiirtandó fajok listáján szerepelt. Ugyanis a háromszögcicák a fejükbe vették, hogy csak az ő fajuk, másé nem létezhet.
    Kocka Cica és szerelme sikeresen elbujdostak az őket fenyegető veszély ellen. Bujdosásuk során találkoztak egy rég elfeledett karikanyinya populációval. Összefogtak velük, majd lassan a vezetőjükké váltak és mint Ellenállók elhatározták, hogy fellépnek az öldöklő háromszögcicák ellen...
Folytatjuk!

Megjegyzések

 1. Nagyon tetszik a törtéet nagyon aranyos. :3

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó. Szívesen olvasnám a folytatást! :)

  VálaszTörlés
 3. Hát ez valami baromi aranyos és vicces történet!:D
  Már nagyon várom a folytatást!:)

  VálaszTörlés
 4. Köszönjük az összes biztatást!<3 Már rajta vagyunk az ügyön;)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zakály Viki – Szikra

Leda D'Rasi - Utolsó kívánság

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Rick Riordan: A villámtolvaj (Percy Jackson és az Olimposziak 1.)

Arturo Pérez-Reverte – Jó emberek