Szülinapi Book Tag



Különleges nap a mai! Na, nem azért, mert szerda van, hanem azért, mert ma van a blog második szülinapja!
*ujjongás*

Megértük ezt is! Ha csak egy kicsit is belegondolok, hogy mennyi minden változott a kezdetek óta, de ha csak az elmúlt egy évet tekintem, akkor is sok mindenen vagyunk túl. És ki tudja mi jön ezután?:)

Nagy boldogsággal tölt el, hogy az év folyamán gyarapodott a kis csapatunk, imádlak titeket csajok! <3 De emellett nem törpül el az, hogy milyen hálás vagyok az olvasóinknak, igen neked, aki most ezt is látja! Köszönöm neked, hisz nélküled nem biztos, hogy megértük volna ezt a napot!

Mint ahogy köszönettel adózom a Kildara csapatának is, mindannyiuknak! A befogadásért, a terelgetésért, a dicséretekért, a kapcsolatokért, a találkozókért, a jó közösségért, és a rengeteg könyvért! Köszönöm nektek! Mert nélkületek kevesebb lenne ez a blog, és én is:)

Na, nem nosztalgiázok, mert soha nem jutunk a bejegyzés végére! De nagyon fontos, hogy köszönöm mindenkinek, aki idáig (és remélem továbbra is ;)) segített!

És végre a Book Tag, amit nagyon köszönök az ötletgazdának!
Íme:

1. Torta- egy könyv, amely nélkül nem élhetsz Ha csak egy lenne!
Biztos szajkóztam már, hogy jó néhány könyv nélkül ez a világ kevesebb lenne. Persze mindenkinek mások ezek a könyvek. Nem titok, hogy számomra a kedvenceim azok. Olyan könyvek, amiknek a letétele után, bennem marad egy részlet, egy benyomás, egy érzés, egy megszólalás, egy történés, egy döntés, amitől többnek érzem magam, ami valamiképp ad, és velem marad mindvégig. Ezek nélkül a könyvek nélkül... Hát biztos, hogy más lennék:)

2. Vendégek- egy könyvsorozat, mely sokat adott
Kifejezni sem tudom milyen hálás vagyok NightFlower Captainnak, hogy rám erőszakolta ezt a sorozatot! Mármint a Harry Pottert. Bármennyire általános, az a kijelentés, hogy ez a sorozat hozzátesz az emberhez, mégis igaz, hisz nem lenne ennyi olvasó, aki imádja, ha nem lenne benne valami. Csak egy valamit sajnálok, hogy hamarabb nem került a kezeim közé!

3. Gyertyák- egy könyvsorozat rengeteg résszelGondolom nem nagyon jöhetnek szóba 10-12 részes sorozatok, így keresgélnem kell egy kicsit a fejemben...
Mi ugrik be az embernek először, ha csak egy kicsit is érintkezett az árnyvadászok világával? Hát igen, Cassandra Clare könyvei, amiknek mellesleg jó néhány rész még csak az éterben kering, de egyszer biztos, hogy papírra vetik. És ha az a pillanat eljön, már megszámolni sem akarjuk majd hány részes is:)

4. Dekoráció- egy kívül gyönyörű könyvBár nem a borító teszi a könyvet, de le kell szögezni, hogy van egypár gyönyörű borítóval megáldott könyv. Persze mindenki maga határoz, a saját ízlése szerint. Így én is, de nem egyet, hanem kicsit többet hozok:)


5. Szülinapi ének- egy könyv, amit nem szándékoztál elolvasni, de megtetted, mert ajánlottákMég csak nem is ajánlották, hanem felajánlották, és ez nem más, mint Az égett-hegyi könyvtár. Az a helyzet ezzel a könyvvel, hogy nem is hallattam róla, mikor Ada a kezembe nyomta, hogy ha szeretném az enyém lehet:) Tehát még a "nem szándék" sem volt meg! De nagyon örülök, hogy elfogadtam a könyvet, mert fantasztikus olvasmány volt!

6. Pezsgő- egy édes könyv
Ez rettentő nagy fejtörést okoz... De talán a legcukibb, legédesebb könyv, amit a legutóbb olvastam, az az Ádám és Éva naplója. És nem is részletezném, de rendkívül szerethető kis történet:)

Csak annyit a végére, hogy remélem egy év múlva is írhatok nektek!
Szép napot!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja