Vissza a mindennapokhoz, szerdán

Kipihenten, frissen és pár könyvet elolvasva, visszatértem! Remélem mindenkinek jól telt a számomra kiesett idő, és ti is pihentetek egy kicsit, esetleg egy jó könyv társaságában:) Nekem fene nagy szerencsém volt és több könyvre is jutott időm, őket majd a hetekben hozom, mert van mit emészteni. Ugyanis a Harry Potter sorozatról van szó...

Ám addig, egy kis Kívánság szerda, egy nagyobbacska csavarral. Hogy mire is gondolok?

Arra, hogy ez a könyv már a tulajdonomban van, szóval már nincs mit kívánni. De az tény, hogy mindig szerettem volna a tulajdonosa lenni egy olyan könyvnek, aminek a címe hallatán az emberek meghökkenve, esetleg értetlenül néznek... Hogy miért?

Az számomra is megmagyarázhatatlan, ugyanis a cím egyáltalán nem befolyásolja a könyvválasztásaimat, de mindenképp boldogsággal tölt el, hogy most már van egy ilyen könyvem:) Hogy végre nevén nevezzük a gyereket, A sátánármányosparázsvarázspokolikőrpuncspancslódítóbódítóka boldog gazdája lettem. Elég hosszú címmel rendelkezik, azt meg kell vallani. Egyébiránt egy nagyon humoros, elgondolkodtató, aranyos, ám cseppet groteszk történetet fest le, mindössze pár óráról.

Mindenkinek egyaránt ajánlom, még akkor is, ha sokan úgy gondolják, hogy gyerekeknek való csak.. Mert ez egy olyan történet, ami többet hordoz magában mit elsőre gondolnánk:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja