Nem vagyok sorozatgyilkos a FILM!

Vendégbejegyzés - NinjaDeltoidMacska

Ha már Kockacica olyan szépen végigkísérte a Szürke-filmet én is megpróbálok folytonos tudósítást adni egyről ami egy kicsit más stílust képvisel. Lássuk hát a Jonh Cleaver sorozat első részét a Nem vagyok sorozatgyilkos megfilmesítését.

Dan Wells már öt éve hogy eladta a filmjogokat de a filmet tőke híján csak most kezdték el forgatni február 28-án. A főszereplők Max Records(Ahol a vadak várnak) mint John Cleaver és Christopher Lloyd(Vissza a jövőbe) mint Mr. Crowley.
Emellett feltűnik majd még a Breaking Bad-ből is ismert Laura Fraser szóval ismert nevekből nem lesz hiány. Szerintem remek választás volt mindegyik színész és nagyon várom már mit is hoznak ki a karaktereikből. Max Records-ra például maga Dan Wells is felfigyelt még kisgyerekként az Ahol a vadak várnak filmből egyidejűleg a a forgatás producerével így az évek kapóra jöttek hogy "belenőjön" a szerepbe Max. De Christopher Lloyd-ot már hosszú idősebb színész listáról választották.
Mindenesetre Dan Wells-en és rajtam meg gondolom jó pár rajongón kívül a trilógiát már megjelentető Fumax kiadó is ünnepel mert, ha minden igaz ősszel kezünkbe vehetjük a folytatást a The Devil's only friend vagyis Az Ördög egyetlen barátját!

Megjegyzések

  1. Nagyon várom a filmet. 😁😁 Ha minden igaz, akkor elvileg udén márciustól vetítik moziban. 😊😊😍

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zakály Viki – Szikra

Leda D'Rasi - Utolsó kívánság

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Rick Riordan: A villámtolvaj (Percy Jackson és az Olimposziak 1.)

Arturo Pérez-Reverte – Jó emberek