Inkább TAG - Könyves

Vendégbejegyzés - Lollynymph

Elérkezett a pillanat, hogy ismét posztoljak valamit és szuperkreatívan úgy döntöttem, hogy nem szakítom meg a láncot és én is egy book taget hozok. De még milyet! Nehéz döntések ezek egy könyvimádónak, csak ennyit mondok... *szipp*


1. Inkább csak trilógiákat olvasnál vagy csak egyrészes könyveket?
Már az első kérdéssel gonoszkodni kell? *^* Ez szörnyű választás, hiszen az egyik oldalon ott van mondjuk Az éhezők viadala, vagy Az útvesztő... Meg a Legenda. A másikon viszont ott van a két kedvenc könyvem, a Beszélnünk kell Kevinről és az Aristotle és Dante... (olyan hosszú címe van, nem írom ki owo). Azt hiszem, maradok az egyrészeseknél, túl sok itt az érzelem. 

2. Inkább csak férfi vagy csak női íróktól olvasnál?
Ha sorra vesszük a kedvenc könyveimet, 8-3-ra győztek a pasik. Szóóval inkább férfi írók, bár rengeteg szuper női író van. 

3. Inkább könyvesboltban vásárolsz vagy megrendeled a könyveket? Én világéletemben könyvesboltba járós voltam, nem is igazán szoktam online rendelni, szeretem megnézegetni, megtapogatni a könyveket, hús-vér valójukban látni, mielőtt kicsi családomba fogadom őket. c: 



4. Inkább film vagy inkább tévésorozat legyen a könyvekből?Hmm... Maradok a filmnél, bár tény, hogy egy Trónok harca-féle sorozat például a Dantéból.... Húúúú. *-*

5. Inkább napi 5 oldal vagy heti 5 könyv? Vicceltek velem? Ki az, aki képes megállni napi öt oldalnál? A heti öt könyv lehet, hogy nehezen jönne össze ennyi (értsd: semennyi) idővel, de még mindig jobb, mint azzal kínozni magam, hogy csak napi öt oldalt olvashatok! 

6. Inkább író lennél vagy inkább könyvkritikus? Ez természetes, író lennék legszívesebben! Bááár... Könyvkritikusnak sem lehet rossz lenni, jól megmondhatom a magamét mindenkinek, aki szemetet akar a könyvesboltokba vinni. >///< 



7. Inkább a 20 kedvenc könyvedet olvasnád egész életedben vagy inkább mindig újabbakat? Jajj, ez nagyon nehéz... Szerintem az új könyveket választom, te azért örülök, hogy nem kell ténylegesen döntenem, nagyon rossz lenne, ha soha többet nem olvashatnám újra a kedvenceimet. 

8. Inkább könyvtáros lennél vagy könyvesbolti eladó?
Hát, mindkettőnek megvannak az előnyei... Ha könyvesbolti eladó lennék, egész nap egy csomó könyv között lehetnék, de ott lenne egy csomó ember és hiába venne körül rengeteg új könyv, nem hiszem, hogy olvasgathatnék. Viszont a könyvtárba kevesebben járnak, ott nyugiban lennék... Szóval könyvtár. 

9. Inkább csak a kedvenc műfajodban olvasnál, vagy mindegyikben, kivéve a kedvenc műfajodban? Igazság szerint nincs kedvenc műfajom, de ha lenne, akkor azt választanám. Hiszen biztosan azért is szeretném azt a műfajt, mert mindig tud újat mutatni, így nem unnám meg, ha csak olyan regényeket olvasnék. 



10. Inkább olvasnál rendes könyveket vagy inkább e-bookokat?
Egyértelműen igazi könyveket! Szerintem ahhoz fogható egyszerűen nincs. Én egyébként mindig simogatom és szagolgatom (NinjaDeltoidMacska szerint molesztálom) a könyveket. owo" De nem tehetek róla, olyan szépek... 

10+1. Inkább keményborító vagy inkább puhaborító?
Egyértelműen kemény kötés! Odavagyok értük, folyton kopogtatom őket. 

Töltsétek ki ti is ezt a taget, ha megjött hozzá a kedvetek!
MeowMimi~

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja