Szombati munkanap, NE!

Vendégbejegyzés - NinjaDeltoidMacska

Ma egy kis sztorit hoztam nektek ami, ha nem is annyira akciódús, minket nagyon boldoggá tett, és szeretnénk megosztani veletek (meg egy kicsit dicsekedni) :)

Mint oly sokak, mi is kénytelenek voltunk Kockacicával iskolába menni, SZOMBATON! Mentségére legyen mondva az iskolánknak legalább nem tanítás volt, hanem különböző nyelvi előadások. Két ilyen előadás közötti szünetben pedig kellemesen csevegünk mikor a könyvtáros néni a tőlünk alig pár méterre lévő polcokra új könyveket rak ki. Tudni kell a giminknek van még egy jó szokása mégpedig, hogy a könyvtár kiselejtezett könyvei ingyen elvihetők. Eddig nem éltünk gyakran ezzel a lehetőséggel tekintve, hogy fizika, és egyéb tankönyveket raktak ki, amikor lássuk be örülünk, ha a sajátunkat nem találjuk nem, hogy másét vigyük el.De most Kockacica egy háborús veterán agressziójával vetődött a könyvek felé. Erre mi is felkaptuk a fejünket, és lássanak csodát nem leselejtezett informatika tankönyvek, hanem rengeteg jól ismert regény zsebkönyves kiadás volt, de több polcnyit befedő mennyiségben. Itt kezdődött a háború. Halált megvető bátorsággal kezdtünk kutatni ki találja meg gyorsabban a jó könyveket, és persze ki kaparintja meg őket  ( off: Kockacica még nem bocsátottam meg hogy elvitted azt a Mikszáth könyvet! >:( )
Végül elmondhatom, hogy mindenki nyertesen ment haza. Kockacicának a felét még bent is kellet hagynia, mert csak kis talicskával tudta volna elvinni. Egy barátnőnknek pedig még a kabátzsebéből is könyvek álltak ki, és még a kezében is vitt. Én sem panaszkodhatom mint ahogy a stílusosan az ajtó elé állított kis hegyről készült "profi" képekből lehet következtetni (a bögre azért van ott hogy érzékeltesse mekkora is a zsákmány).




 ( U.i.:Az a fura szőrős árnyék a kutyám, Csumpi, akit épp, hogy csak ki lehetett lökdösni a képből :) )

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jamie McGuire - Gyönyörű megváltás

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Jeff Kinney: Egy ropi naplója

A. O. Esther interjú – avagy bepillantás az Eszter életébe, érzéseibe és álmaiba

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő