Április bolondja

Ha már napot is kapok rá, akkor lehetek egy kicsit bohókás...
Tudom, tudom le vagyok cseppet maradva, de van mentségem. Ami, amúgy jó hír is egyben:)

Először is, sokat halad a Kildarás projekt, élvezet a lányokkal dolgozni, már csak a találkozón szerzett élményekből is sokat tanultam. Mellesleg, arról majd lesz egy bejegyzés, de egyeztetés és feldolgozás alatt áll még.
Másodszor próbálok lépést tartani a kötelezőkkel is, de ellenem szövetkeznek az már biztos! De akkor se fognak ki rajtam!:) Még ha három nevük is van, és összevissza használják... Amúgy nem rosszak, csak tudjátok, egy, rá van bélyegezve, hogy kötelező, kettő, az agyam hátsórészében motoszkál, hogy a Harry Potter csak rám vár...

Harmadszor a kedves, becses facebook úgy határozott, hogy nem valós személy lévén nincs keresnivalóm a közösségi oldalon. Ez egy kicsit fájt, és váratlanul is ért, ám a névváltoztatás árán még megtűrnek... Így ezt a problémát is orvosolnom kellett. Plusz az oldal, amit létrehoztam hipp meg hopp, sem tökéletes, és még a rajzolom képeit is várom. Szóval alakul.

Na, meg az élet ügyes-bajos dolgai is folynak...
De ennyit a panaszáradatról!

Nem mellesleg köszönöm mindenkinek, aki már követi a facebookos oldalt, jó érzés látni a visszajelzéseket!:) Már csak ezért is töröm magam:)
És hamarosan előrukkolok valamivel, csak türelem:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja